Pics

Varat "vardagsrum" med varan kanda hangplatta :) Dorren till hoger ar till en av vara balkonger.
Vardagsrummet igen med varan stora tv!!:)
Mitt rum :)
Angelicas rum :)
En riktigt dusch!!! :)
Koket :)
Koket, med varat fina roda kylskap :)
Balkongen pa baksidan:)
Framsidan:)
Tvattning pa G! :)
Mycket god lunch :)
Varan rese handduk som vi fick av Sabinorna innan vi akte, o kan man tanka sig att det faktiskt var en riktigt handduk i den dar lilla forpackningen:)
Sa, de va allt for den har gangen, hade fint!
Imorn borjar jobbet :))

Pusssss // Cindy

Film kvall!

Fredaaaag =)
Det har inte hant sa mkt sen senast, Angelica har vunnit over mej i kortspel ett x antal ganger.. skulle jag skriva antalet ganger skulle jag kanna mig annu mer vardelos an vad jag kanner mig for tillfallat.. :(
Det ar inge kul, jag som ska forestalla den smart av oss, jag ar ju bade aldre o mindre blond, fyfan vad livet ar orattvist..
Ikvall ska vi iaf ha en mysig filmkvall! Har dragit ut ena stora madrassen o lagt pa golvet framfor tv, myys!
Sa kl 9 startar forsta filmen, egentligen ar det ju inget speciellt men vi har gjort det till en san stor grej sa nu ar vi jatte uppspelta o kanner oss som sma barn pa julafton!!=)
Sa nar vi ar klara har pa internet cafet ska vi ut o kaka gott pa nan restaurang o sen gar vi forbi o koper lite gottit med oss hem.
Imorn ar de ju lordag o det menas med att stora marknaden ar oppen i Chaudi sa dit ska vi o handla pa oss som bara den, massa frukt o gront!! =)
Nej nu ska jag ringa ett par sma samtal, har precis pratat med Mammie o Sabina en svang, sa harligt o hora deras roster:) juste far ju inte glomma min lilla hugo som ja tjata me en stund, sa goooo <333
Hade bra!
Pusssss // Cindy

Spannande..

Detta har varit ett spannande dygn, hant massvis med saker.
Allt borjade igar nar vi skulle hem och laga iordning kycklingen, da upptackte vi plotsligt att ja, det ar ju inga fina fileer man far dom har i utan han hade verkligen attackerat kycklingen med sagen, ben overallt plus att hjartat, hjarnan och leverna lag fint bredvid, vart inte mkt kott fran den kycklingen som vi kunde ata.
Men, en god gryta fick vi minsann till tillslut.

Efter vi var matta och nojda lag vi och titta pa lite film pa favoritkanalen och upptacker att varldens storsta kackerlacka kryper pa golvet plus en liten bredvid, var inte sa trevligt och sen upptacker jag nagot helt sjukt, det ligger en liten insekt bredvid som LYSER ibak, blinkar gult/gront och Cindy fragar, men ar det inte en paljett den har? vart skulle insekten ha fatt tag pa en gul/gron paljett i varan lagenhet??
Aja Cindy borjar iaf springa runt med myggsprejen och sprutar pa alla kryp (vi har inte hunnit kopa harsprej an) och vad hander da, jo saklart att strommen gar mitt i natten, kolsvart vart det i hela javla lagenheten och cindy hoppar upp pa varan hangplatta (som en hangmatta med en platta istallet for tyget? ) och jag hoppar efter illa kvickt. Dar sitter vi bada tva pa en grej som haller for en i morkret och undrar hur fan ska vi gora nu?? Mitt i allting ser ju jag sjalvklart hur insekten blinkar hela tiden eftersom den lyser i morkret, gjorde inte saken battre...
Vi sitter dar ett tag till och sen kommer antligen strommen igang igen, jag var sedan livradd nar jag gick och lade mig sa jag sovan med lampan tand! Lange sedan jag gjorde det..

Det vart inte mkt battre dagen efter nar jag vaknar med ett ryck pa morgonen av roster, vad ar detta? Tittar ut genom fonstret, hade inte gardinerna fordragna for vi bor ju liksom pa tredje vaningen sa man tror ju att ingen kan se in men saaa fel jag hade.. och ser tva indier som star vid mitt fonster. Hoppar upp ur sangen till Cindys rum och vacker henne, halvblind ar jag ocksa da jag inte har nagra glasogon pa mig och forklarar att det ar tva man utanfor mitt fonster och vad sager hon da? inbillar du dig inte nu igen Angelica? Jag tittar ut genom hennes fonster och ser ytterligare nagon indier dar och nar vi sover i detta land sa ar det ju inte direkt att vi sover i full mundering, det ar ju sa javla varmt sa dessa indier har nog sett ett och annat av oss... Aja Cindy hoppar upp hon med nar hon ser dem och konstaterar att ja, det malar ju vara fonsterkarmar sahar pa morgonkvisten och kvar vart dom hela dagen!
sa for att det varit ett sant handelserikt dygn har vi suttit och druckit ol hela dagen for att bearbeta allt detta medan indierna har sprungit runt omkring oss, trevligt trevligt!!
Forresten gick vi aldrig ut med pasen igar som hade alla gamla kycklingdelar sa det har luktat as i hela lagenheten idag for att forgylla varan tillvaro lite mer! :)
/ Pusss och kram Angelica

Lilla Kycklingen

Vi har ett nytt beroende, kortspel och yatzy!
Vi kan inte halla oss alltsa, det ar saa kul!
Aven om jag typ forlorar hela tiden sa ar det fortfarande lika roligt:)
Idag har vi varit till Chaudi o storhandlat, massa gronsaker o lite mer koksgrejer o sant dar som behovs.
Vi kopte kyckling ocksa, hade ja vetat att dom skulle slakta kycklingen pa plats hade jag nog avstatt.. Fyfan!
Jag skulle nog aldrig klara mig utan kott for de ar ju sa himla gott men att se dom ta ur den dar honan ur buren o jaa det gor mej illamaende! Fy stackars djur.. men det var val helt enkelt den kycklingens ode att hamna i varan gryta ikvall.. jag ska iaf inte bli kyckling i nasta liv.
Vi har annu inte fatt varat internet an, som ni kanske marker:)
Det lar komma om 4 dagar eller natt, sa vi far val se nar vi far det.
Vi har en liten tv i lagenheten, jag trodde ju da aldrig att vi skulle anvanda den, men det finns en san himla bra kanal!
Det ar bara massa bra filmer pa den kanalen, riktigt bra, kanda filmer, med engelsk tal o text. Super!
Sa pa fredag ska vi ha filmkvall, kl 21 visas Twilight 1 och sen efter den ar de tvaan. goooor mysit ska vi hade:)
O det rullar pa filmer hela dagen med sma 5 minuters pauser. Inte for att vi sitter o kollar film hela dagarna men om vi far trakigt nan dag under monsunet o kommer hem tidigt fran jobbet sa ar det ju inga fel med tv :)
Forovrigt sa alskar vi Indien, har snart varit har i 1 manad o de blir bara battre o battre:)
Lite sma rastlosa men snart kommer vi nog igang med jobbet.
Men vi sover ju inte lika bra har som hemma.. Eller inte jag iaf, jag som alltid har sa svart o komma upp pa mornarna hemma o nar ja val far sova kan ja sova hela dagen, men inte har, har sa vaknar jag minst 1 gang i timmen varje timme under hela natten, 4 ar en tid som jag vaknar o funderar pa om jag ska ga upp eller inte..


Och Angelica hon ar ju lite roligt, hon kan vakna mitt i natten o far for sig sanna har dumma saker..
Som nar vi sov i lilla rummet pa forra boendet. Vi hade en flakt rakt over sangen, da vakna hon mitt i natten o lag o tankte att flakten snart skulle ramla ner o stycka oss, Da gar hon upp o stanger av flakten!!? Sen nar hon star dar sa tanker hon, men va fan haller ja pa med? sa da satter hon pa flakten igen o gar o lagger sig..
Inatt sa horde hon val massa faglar utanfor vara fonster, eller hon trodde att dom var inne i koket.. ? Sa hon gar upp eftersom hon trodde att alla skulle flyga in o attackera oss, gar o tander lampan i mitt rum o tankte stanga fonstret.. Som tur gjorde hon inte det utan gick o la sig igen. Men vad tanker man med da?:) lite kul ar de ju tycker jag:)
Nu orkar jag inte skriva mer, ska val ga hemat o borja tillaga den mordade kycklingen som ligger i kylen:(
R.I.P Lilla Kycklingen



/ Cindy

Trivs

Vi trivs super bra i varan lya.
Har inte gjort sa mycket de har dagarna.. har vantat pa att Janie ska ringa fran det har djur centret sa ska vi prata lite mer med henne om hur vi ska fa ihop de har jobbet. Kommer bli superkul =)

Men an sa ar det inte bradska nar det ar fint vader, vi solar o har de gott, varre sen nar det borjar regna da kommer man vilja gora nagot om dagarna.
O imorn eller Onsdag sa far vi forhoppningsvis varat internet sa da blir de battre uppdatering o aven mycket mer bilder kan jag lova!
Dagen nar vi flyttade in i Lagenheten sa skulle vi saklart kocka lite, sa vi gjorde tomatsas o pasta, o tomatsasen gjorde vi sjalva o hade i lite farska gronsaker osa som vi hade kopt pa fruktmarknaden.
Vi kopte aven ketchup som vi tanke att de e alltid bra att ha, bara att vi raka kopa chili ketchup, om de hade vart hemma kanske de hade varit helt okey... Men fy i hel-ete vad starkt!!!!
Vi hade i 1 matsked! 1!!!! i hela sasen o ja lovar de brande sa ja vet inte vad.. de vart nagra mackor med vitt brod efter det kan jag saga... Hadanefter sa ska vi vara j-vligt forsiktiga med den ketchupen...
Nastan samma sak med svartpepparen vi kopte, hemma kan man ju nastan ha i hur mycket som helst for de ar ju inte sa starkt.. Neee.. ni kan ju bara gissa..

Sa de har med kryddor o smaker overhuvudtaget ska vi tanka lite extra pa..
Ikvall ska vi prova gora en ny tomatsas, vi far se om vi har i nagon ketchup, men skulle inte tro det :)

Annars sa har vi varit valdigt nyttiga nar vi har flyttat till eget place med kok, har atit massor med frukt, extra gott nar de ar farska frukter med, mango ar stora favoriten. Och yogurten har nere ar supergod! Den ar valdigt tjock men inte sa dar fet som den kan va hemma, mumsigt till frulle me massa go musli till;)

Haha, igar nar vi stog o fixa lite kvallsmat stog Angelica o stekte agg. Vi har ju 2 sana dar plattor uppe pa koksbanken. ( gasplattor med.. lite otackt o tanda med tandstickor nar de star varsta gastuben brevid, men mammorna ni kan va lugna!! Vi kan, vi dorisar;) )
Iaf.. ja var inne i mitt rum o hor hur angelica skriker o studsar ut i varldens fart ur koket,hahah da hade det krypit ut en ganska sa gigantisk kackelacka under plattorna mitt framfor nasan pa henne. Hahaha gud vad ja skratta! Anda tills de var jag som studsade ut ur koket da vi hittade en till bamsing i ett av skapen.. Och de har ar inga som skalbaggar inte.. De har ar fan monster.
Nasta inkop: Harspray!! Extra strong!

Nu ska vi nog kila ivag o handla lite o sen ga hemat o laga lite mat.
Ni far ha de sa bra dar hemma o alla ni pa jobbet! =)

Kram pa er! <3


shopping

Nu ar vi antligen inflyttade i lagenheten, har varit ivag o handlat lite koksgrejer osa, men ska ivag om en stund igen o handla mat o de viktigaste:)
Maste bara ta sma pauser lite da o da, de e sa javla varmt ute sa man orkar inte vara ute hur lange som helst.
Det gar ju bra pa stranden men nar man ska springa runt bland folk blir man ju alldeles svimfardig.


Vi har skaffat oss ett indiskt nummer med sa det skickar vi ut till er.. eller a ni som vill ha det. men angelica ska ha kvar sitt nummer eftersom hennes telefon ar last.
Ska aven fixa mobilt bredaband sa vi kan ha min lilla dator igang istallet, blir mycket smidigare:)

Finns val inte sa mycket mer o saga just nu, kommer kanske ett inlagg ikvall igen.
Puss o Kraaaam

Stranden

Ja, hor och hapna, nu skriver jag mitt forsta egna inlagg har pa bloggen, det kandes som att det var pa tiden..
Igar satt vi o tankte att ja men imorgon ska vi verkligen ha en heldag pa stranden, ga upp tidigt och bara vara men vad hande.. jo vi vaknade inte forran efter 12 sa det var den heldagen. Kaka lite frukost och sen kunde vi ga och lagga oss, men eftersom vi kom sa himla sent sa var alla solstolar med parasoll upptagna sa vi fick ligga i den stekande solen och fy fan vad varmt det var, bada var tionde minut som knappt gav nagon svalka da det ar ljummet i vattnet. Men kul hade vi i vagorna!
Det var tankt att vi skulle ta det ganska lugnt igar, dricka nagon ol och sen ga och lagga oss men saklart blev det inte sa, raj och cash fran the nest kom och bestallde in jatte goda drinkar till oss sa ja, i den visan fortsatte det hela kvallen. Skulle spoa killarna i biljard och jag tror att det gick ganska bra for Cindy men jag ar ju inte direkt en bilardspelare sa for mig gick det lite samre for. En av vara fa helkvallar vi haft har an sa lange sa det var kul!


Ikvall blir det iaf en lugn kvall, ska ga och ata varan favorit hawaii steak snart och sen tillbaka och packa ihop alla grejor for imorgon flyttar vi till varat EGET stalle, ska bli sa himla skont, fa aka till marknaden i chaudi och storhandla mat och kopa fisk fran tanterna pa gatorna. Vi har stora planer pa matratter vi ska laga men vi far se hur det blir med den saken sen nar vi har flyttat in men oanade talanger kanske kommer fram!!
Det ar sa himla skont att det borjar handa saker nu, visst det ar helt underbart att ha semester ocksa men vi bada kanner att vi borjar bli lite rastlosa av att inte gora nagonting men nu ar antligen bollarna i rullning och om nagra dagar forhoppningsvis far vi borja jobba ocksa
Har inte tagit en enda bild idag sa det blir ingen ny, men vi slanger in en bild pa sessan som forhoppningsvis far folja med oss till Animal rescue center.
Cindy kanske kommer och skriver ett inlagg snart ocksa, vem vet!;)
Puss och kram dorisarna

Elefant tur

Imorse vakna vi prick 7, vi skulle mota taxigubben kl 7....
Ja de va bara o slanga pa sig klader o springa!
Vart lite sent igarkvall.. det ar sa himla typiskt att vi hade nagot planerat nasta.
Men de gjorde inget, vi drack lite drinkar igar kvall o mote upp tva killar som vi traffa pa stranden samma dag. Sa vi satt o prata lite o sen spela vi biljard.
Ja vi hade faktiskt vunnit om ja inte hade klantat mig!! Vi hade bara 8:an kvar o ja skot i den i fel hal, smaaart.

Jaja, idag har vi faktiskt haft en helt underbar dag!!
Akte ju tidigt imorse o red o bada med Elefant, det var sa himla roligt!! Det rekommenderas verkligen om ni skulle vara har nere;) vart pengarna o det ar ju en san grej som man kanske bara gor 1 gang!

Sen nar vi var klara dar sa akte vi ut till Animal Rescue Center har i narheten, ska skriva mer om det senare har inte riktigt tid nu, men det ar helt otroligt vad dom gor for djuren, vart tarogd nar man sag endel djur dar inne, dom ar sa hjalplosa o det finns inget mer man kan gora for dom, det ar bara for sent for dom..
usch vad hemskt, men den bra nyheten ar att vi ska jobba dar o hjalpa dom. kanns jatte bra att ge all den hjalp vi kan.

Sen annu en bra nyhet ar att vi har skaffat lagenhet har i Palolem, som ar 2 min fran stranden och aven gangavstand till centret, vad ska man saga? de kan ju inte bli sa mycket battre.
Lagenheten ar jattestor med tva stora sovrum, ett gigantiskt kok och allt ar i marmor sa det ar verkligen jatte tjusigt :):) Rena lyxen faktiskt!
O sen ar de ett stort tv rum o balkong o grejer, ja det basta av det basta helt enkelt!
Jaja bilder kommer!!!

Sa nu ar de bara ni borjar planera eran semster nere hos oss i host, bara o komma o bo i varat slott ;);)

Ja efter den har dagen kan vi lagga oss o somna gott kan jag lova, den har verkligen varit amaziiiing

Sen somna vi en liten stund pa stranden forut med, kandes som man aldrig sovit sa gott.

Nu ska vi ga o kaka o sen bara sitta o njuta av allting som borjar falla pa plats.:):)

Hade bast dar hemma:)



Puss o kram Lyckligaste Dorisarna ♥

Massage

Vad ar det for dag idag?
Vi har inget tidsbegrepp har nere, fast de ar lite okey anda:)
Idag sov vi lange igen.. usch fy vad vi har blivit lata alltsa.
Men vi gick upp o kaka frukost pa varat hotell idag, javlar vilken oversvammning de var pa stranden..
O vagarna var gigantiska kom bara mer o mer vatten..
Fast de stor ju inte oss, vi bara ar :)
Vi har faktiskt inte solat nanting idag ja vet inte riktigt varfor men de bara vart sa..
Vi har iaf varit pa Massage!!
Basta nagonsin, otroligt skont verkligen o som var riktigt duktiga!
Hela kroppen inkl huvvet, o till huvvet anvande dom nan olja o nan slags maskin, underbart!
Skulle kunna gora det dar varje dag, 1 timme var det o de kosta 75 kr/person, inte daligt eller hur?;)
Sen skulle vi aka o kolla en sak med de var stangt sa vi ska ta de imorn.
nar vi kom tillbaka gick vi till glass baren o smallde i oss en varsin glass :$
sen gick vi ut pa lite promenad, gott gott :)


Imorgon ska vi upp klockan 7!! Vi ska aka o rida o bada med Elefanter!! Kanner mig som ett forvantansfullt litet barn!! Gud vad roligt de ska bli :)
Nu ska vi ga o kaka o dricka lite drinkar, mums pa de :)
kommer nog bilder imorgon igen :)
Hade fint

Puss o kram / tjockdorisarna

en ny dag

Tankte lagga upp lite bilder nu, fran tiden har i Palolem.
Vi har varit ganska daliga med kameran pa sistone, eller sa daliga vi kan bli..
Men vi sa de forut att nu far vi faktiskt skarpa oss, man kan ju inte ha for mkt bilder!
Fick lagga over lite pa ett usb minne o ta med hit till cafet sa de ar inte manga.
Annars idag har vi bara legat pa stranden hela dagen...
Vi har varit skitlata! O sen vid fyra tog vi en varsin fruktsallad o spela lite yatzy uppe i resaurangen, da kande vi bada tva att vi var typ helt doda i kroppen..
Det maste nog vara for mycket latande..
Nar vi hade duschat osa sa somnade Angelica sa ja la mig en stund ja med.
Och i varat rum ar det verkligen jattefuktigt!! Det ar ju valdigt fuktigt har nere i Indien fast de tycker man ju alltid nar man kommer utomlands.


Men i varat rum alltsa! Det slar allt, nar vi kommer ut sa kanner man att de e "Svalt" ute..
Det anda vi har ar en flakt ocksa men det ar ju battre en ingenting.
Vi vaknade iaf till vid halv 8 (vid den tiden sa ar det morkt ute har nere) strommen hade gatt..
Det var kolsvart i rummet, ingen flakt. Kandes som man hade kommit ut fran duschen sa blot man var..
Gud va irriterad ja vart... men det ar ju vanligt har nere med stromavbrott men oftast sa ar de bara nagra minuter men nu var de liiite langre.
Ja lovar att gud gjorde sa bara for o javlas.
Det har var varan forsta hydda, den lag langst bort mot stranden om man jamfor med dom andra vi bodde i.

Palolem

Varan sang i forsta hyddan, de va lite mys faktiskt :)

Alskar den har bilden, sa himla harlig! Det hade ju varit lite kul om det hade varit en fiskare som satt pa stenen men de ar en livvakt:) helt onodig fakta men anda!

Vi gick ut pa promenad o hitta den har lilla mysiga bukten!

Varan andra hydda :)
Men lilla Sessan utanfor som alltid :)

De e gott o va ko i Indien, man far gara vad man vill :)

Sessan vaktar :)

Den fallande kokosnoten som hade traffat mig i huvvet om ja inte hade varit uppe o bestallt drinkar, ibland kan alkoholen vara en livraddare!!

Rage, o nan annan... sovandes efter varldens ballagan :)

Gris!!

Pussssss o kram Dorisarna!!!
Im going to get a 4-20 as straight up, I'd kill someone for a semi decent pie

Flohabba

Hejsan!
Jag har ju redan skrivit ett inlagg idag men jag tankte att eftersom jag har en liten stund over sa kan jag ju slanga in ett par ord.
Ja vet ju att de ar mycket roligare for er som laser om det kommer upp natt nytt :)
Fast o andra sidan sa kanske det inte ar sa kul o lasa nar ja inte skriver nagot vettigt, ni far sta ut eller helt enkelt sluta lasa :)

Vi har legat pa stranden hela dan, jatteskoont! O for forsta gangen sa lag vi i solen o inte under parasolet.
Indier ar sa roliga for dom tanker ju inte direkt att dom kanske ar i vagen eller att man kanske inte gor vissa saker bara.
Vi lag langst ut pa kanten nu pa solstolarna alltsa, o vi hade dragit fram stolarna lite sa vi hamna i solen istallet.
Sa vi kanske hade legat dar ett par timmar, sen lag vi bada tva o laste o var helt inne i en annan varld, sen nar ja tittade upp ja da star de en 10 indier under varat parasol..? alltsa haha ja dom ar ju bara for vanliga alltsa men de ar ju ingenting man gor hemma. Snacka om paff ja blev, dar ligger vi o inte direkt vet vad vi ska gora.. men aja dom flyttar sig val snart tankte vi.
Icke da dom hamtade en solsang o stallde tvars over "varan plats" alltsa ca 10 cm fran mitt huvud o dar satt dom nagra stycken o bara chilla.
Haha roliga manniskor, tank om folk hemma skulle vara sa oppna av sig.
Jisses, de skulle ju bli krig.
Snabb beskrivning av varat rum
rummet ar ca 12 kvm.
badrummet ar ca 2 kvm.
duschen hanger typ over toan, de ar sa litet sa man kan inte ens hanga handduken dar inne nar man duschar for den blir blot..
Men va fan vi har ju iaf en toa:)
Sen ar det bara 2 meter hoga vaggar som gor varat lilla badrum till "badrum"
de ar alltsa oppet.. ja ni fattar nog.
Vi delar en sang som ar 120, men vi konstaterade snabbt att det inte gor nagot eftersom vi anda nastan ligger pa varan pa natterna....
o sen har vi en liten pall.
o juste en spegel ocksa:)
Inte en krok att hanga saker pa...
Inte en hylla...
Ja garderob skulle ju vara rena drommen om vi hade...
Men! Vi har faktiskt ett liiiiitet fonster:)
Ingen AC.
Men vi dorisarna overlever!
Sadar nu ar varan tid vid datorn slut sa nu ska vi val ga o kaka.
Slanger in ett par ointressanta ord imorn oxa ;)
Puss o Kram!

kvar i palolem

Imorse packa vi ihop ryggorna o gick till varat nya rum, aven om det inte var sa langt sa ar det otroligt jobbigt o ga i sanden o i den har varmen med alla grejer.
Vi slangde bara in grejorna o sen gick vi ut for o kaka frulle.
GUD vilket stalle.. nu ska jag inte skriva vad den har resaurangen heter men det ar dar vi bor nu.
Alltsa herregud vad daligt humor man kan bli pa av hur folk jobbar..
Varan servitor ar sjukt otrevlig. Visst vi ar inte krasna av oss men vi ar ju anda kunderna som dom behover for att ga runt.
Mitt i allt nar vi sitter o ater sa ber han oss byta bord.. till andra sidan av restaurangen..
Sa Angelica gick fore o satte sig o da kommer han o sager att vi inte far sitta dar heller haha..
Ja det finns sa mkt o se i den har varlden o de finns verkligen folk till allt..
Nu ar klockan strax efter 12, det borjar spricka upp pa himlen nu sa vi ska val ga o lagga oss i solen en stund, har inte solat pa 3 dagar nu.. o vi bada flagnar som bara den. kanns som man tappar allting, vi brande oss ju ganska rejalt den forsta dagen.. men vi har ju all tid i varlden sa varfor stressa :)
Vi har aven skickat ivag lite mejl till lite volontar arbeten, har fatt svar pa 2 st sa vi hoppas pa att komma ivag till nagot snart. Det ska bli skont att hamna pa ett stalle dar man kan packa upp alla grejor o veta att man ska stanna i mer an en vecka. Sa nu far ni halla tummarna at oss att vi hamnar pa ett bra stalle!! :)
Jag hoppas vi kommer in pa min dator snart oxa sa vi kan lagga upp lite bilder, ni ar sakert nyfikna hur det ser ut har :)
Juste!! Harom dan sa var det en delfin 20 meter fran stranden.. aa de ar helt otroligt att de kan komma sa nara, nastan sa man blir lite radd.. De ar ju anda en jatte fisk ? :P
Hoppas ni har det bra dar hemma o tar hand om er!
Puss o kram Dorisarna :)

snabb update

Vi aker visst inte an, vart lite andrade planer.
Men vi mar fint!
Har haft varan forsta harliga bakis dag!
Varre an varst...
fyfasen, vi lag i sangen hela dagen... Angelica somnade lite tidigare pa morgonen typ vid fem, men ja la mej vid halv 8... vaknade vid 13 da var de bara o kasta sig upp o byta rum (fortfarande lite sma lullig) =)
Men vi klara de, efter nagra hink besok... o en pepsi deckade vi bada tva tvars over sangen, mitt pa dagen...
Med dorren oppen dessutom, kanske inte later sa illa men nar man sitter i resaurangen ser man rakt i i varan hydda om dorren vill saga ar oppen..
japp, vi skamdes en del nar vi vaknade.. men vafan, Hakuna Matata =)

Hakuna matata

Igar kakade vi varsta feta kottbiten!! Ahh de va sa otroligt gott!! Sa vi ska tillbaka dit ikvall igen jatte mysigt litet stalle, eller alla stallen ser ju typ likadant ut.
Men ja tycker de e sa mysigt nar bordet star mitt pa stranden sa man sitter med fotterna i sanden o bara njuuter. eller nu lat det som vi njuter av att sitta med fotterna i sanden men liksom allting=)
Ett litet ljus pa bordet o rakt framfor oss har vi havet o lyssnar pa vagorna som slar o rakt lver oss har vi en helt stjarnklar himmel, de ar faktiskt helt fantastiskt, o vet ni va? ja alskart!! Bara vara liksom, bara koppla av o njuta, finns inga bekymmer.. Man ar lycklig var dag ;)

Fast idag vart vi kallade lata.. hehe asch vem bryr sig? ja alskar o lata iaf ett litet tag.
O nu har jag borjat lasa i den dar boken som sabina kopte till mej, har inte kommit sa langt men de gar faktiskt riktigt bra! For mig som inte ar nagon boknord :) Angelica daremot hon ar inne pa sin tredje... javlar va de gar undan for henne.
O de e lite kul o kolla pa henne nar hon ligger o laser o ar sadar superkoncentrerad for man marker nar det ar nonting kul eller positivt hon laser om da ligger o o ler haha.

Imorn far vi flytta ut ur varan bungalow hela 10 meter faktiskt.. for dom borjar riva den da, men vi sover bara 1 natt i den andra for pa sondag aker vi till anjuna. hoppas att vi hittar nagot bra hostel dar =) kanske med internet sa vi kan lagga upp nagra bilder :)

Jaja ni far ha det sa bra o hoppas de gar bra o lasa utan alla prickar:)

Puss o kram!


tjooo

Hejsan pa er allihopa!
Hoppas allt ar bra med er dar hemma, Angelica och jag har de bra=)
Jag far sa himla daligt samvete nar jag inte uppdaterar bloggen.. nar jag var i Israel da minsann var det ju varje dag med da hade jag ju internet pa min dator..
Nu maste vi ga till internet cafet for o kunna skriva, blir lite jobbigt men jag hoppas de bli battre sen nar vi kommer till det nya stallet=)
Jaa vi gor faktiskt inte sa mycket om dagarna forutom att slappa..
Vi har flyttat fran varan forsta bungalow nu, ca 30 meter till en annan=)
Men de e for nu borjar dom plocka ner alla hyddor osa for monsunperioden.
Men jag tror att den vi har nu plockas nog ner runt 20e sa vi har ju nagra dagar kvar har=)
Igar kvall sa krop de runt varldens storsta kackelacka i varan sang.. :S Ne de va inte sa mysigt.. men va ska man gora..? Man kan ju inte direkt sova pa golvet.. Haromdagen sa raka ja spola ner en mega spindel i toan med, det var faktiskt inte riktigt meningen men sen nar jag sag hur stor den var sa hoppas ja den dog..
Varan lilla bungalow ar ju inget att hurra for men vi sover ju anda bara dar, det kryper lite odler osant pa vaggarna o lite kackelacker lite overallt, aasch salange dom inte kan skada en sa are lugnt=)
Idag gick vi ut langst ut pa udden har i palolem, skitfint vare! verkligen super o vi hann precis till solnedgangen, o saklart sa sag vi delfiner med=) helt underbart!
jaa sa for de mesta ligger vi pa stranden under varat lilla parasol o bara softar=) Vi har aven en ny van, Sessan kallar vi henne for, hon gnaller safort vi kommer eller vi gar nagonstanns hon inte kan folja med, hur go som helst=) Sessan ar alltsa en hund... hon ligger utanfor varan hydda pa natterna o foljer med nar vi ater frukost o ar med hela dagen pa stranden=)
Juste, bilder kommer safort vi kan komma in pa min dator, har jatte mkt fina kort=)
Nu har ni ju fatt lite update iaf, jag tror vi ska ga o kaka nu snart.
Hade sa himla bra dar hemma!
Puss o kraaam

Palolem

Hejsan pa er.
Nu har vi inte riktigt alla bokstaver pa tagentbordet.. men ni klarar er nog.
Tagresan gick bra.. lite varmt o trangt osa.. hamnade i klass 3 inte som forra gangen men de va heller inte 48 timmar..

Nu ar vi i Palolem i Goa
Vi bor i en bungalow precis pa stranden, kan inte beskriva det mer an underbart!!
Men har ingen tackning pa mobilen och inget internet pa min dator... lite sorgligt men vi far passa pa o njuta =)
Jaa vi lever livet helt enkelt har tagit massa bilder som vi far lagga in nagon dag, och ska skriva lite mer sa fort vi far tid=)

Pappa Hirscher far garna kolla sin mejl=)
o Pappa Irvin far lara sig Facebook ;)

Hoppas ni har de bra! Puss o kram Dorisarna<3


Långpromenad

Idag sov vi till 13, ups.. :)
Men gött var de!
Vi käkade lite frukt till frukost idag sen gick vi ut på en långpromenad, eller ja långpromenad för oss:) Vi gick ca 4 km först kan ju säga att det kändes som det dubbla när man går i den här värmen. När slutar man svettas? Eller kan man sluta svettas? Eller det är klart att man inte slutar helt men vänjer man sig nånsin vid att det är såhär varmt eller håller man på o svettas lika mycket hela tiden? Nu har vi ju bara varit här en vecka så de är ju inte så konstigt att vi svettas så men jag hoppas verkligen att det kanske avtar lite sen..

Efter första promenaden gick vi tillbaka till hostelet, kolla färdigt på filmen som vi börja kolla på igår o spela lite yatzy, alltid lika roligt! :D
När vi var "torra" igen gick vi ut på andra promenaden ca 4 km, men då gick vi vid havet, japp vi fick ställa upp på ytterligare några kort. Bara o LE! vi är verkligen som apor på en cirkus, folk pekar på oss o skrattar o frågor om dom får ta kort, vi kanske skulle döpa om bloggen till apornas-resa.blogg.se ?

Efter promenaden gick vi till restaurangen vi åt på igår, fast vi gjorde det lite lyxigare idag.
Käkade Grillade Tigerräkor med Garlic nan o pommes och till efterrätt vart de glass med fruktsallad och jordgubbs milkshake, och såklart god Öl till maten! 150 spänn för båda inte dåligt;) Vi gillart:)

Nu sitter vi på hostelet o ska snart börja packa klockan 5 inatt tar vi tåget till Goa, så vi lär vara på ett hostel i Goa vid nio imorgon kväll, jag hoppas ju att det finns internet där... Angelica är inte lika beroende av datorn som jag är så för hennes del kvittar de.

Tänkte lägga upp lite biler men nu går internet jätte trögt, ska försöka senare:)

Puss o kraaam

Blond o Blåögd

Det är ju inte så svårt att förstå varför Angelica drar åt sig de flesta blickar här nere med hennes blonda hår o de här ögonen...
Men visst är dom fina??=)))



Mina finn ögon...


Ja, vi kanske har en gnutta långtråkigt just nu, klockan är strax efter tolv och övertröttheten börjar slå till.
Men med kameran kan man alltid ha kul!
Ska skynda mig att skriva till att Angelica springer runt o sjunger på en gammal spice girls låt just nu!  Hoppas hon inte hinner se de här, Pussheeeeeeeej!!!


Fort Kochi

Hej på er!

Inatt var det värsta åskvädret, blixtrade över hela himlen, inte direkt som hemma!
Så vi tog lite sovmorgon, gick o handla lite frulle sen tänkte vi att vi skulle åka till den här fina stranden som alla pratade om.
Att ta sig dit var ju en liten procedur i sig!
Först fick vi ta oss ner till hamnen, virra omkring lite o leta efter båtbiljett som skulle ta oss till ön där stranden låg.
Längs vägen fick vi såklart vara med på lite foton som vanligt... allt från barn till pensionärer ville ta kort med oss dumma blondiner..
När vi väl kom fram till ön fick vi ta en rickshaw (taxi) i ca 40 minuter, längs hela vägen var vi uppspelta över att se den vackra omtalade stranden!
Vi kom fram.. jo vad är det försa vi ser? En trasig solstol och skräphögar o en bunt med indier som bada med kläderna på.
inte riktigt vad vi tänkt oss!!
Självklart fick vi ställa upp på några bilder igen=)
Vi plaskade runt lite i vattnet med fötterna och en halvtimme senare åkte vi hem.

MEN vi avslutade dagen med den första kalla indiska ölen o en supergod middag!
Och som vanligt håller vi humöret uppe:D

Nu sitter vi på balkongen, (ja, denna är verklig) :) har precis spelat yatzy ett antal gånger o ska nog kolla på en fim snart.

Imorgon natt tar vi tåget i 12 timmar mot Goa, så då är det inte säkert att vi har internet på några dagar.
Men vi håller er så uppdaterade vi kan!
Nu hoppas vi verkligen att vi hittar det lilla paradis vi tänkt oss, håll tummarna för oss:)

Puss o Kram Dorisarna <3



Kul att ni kommenterar så mycket det får oss att vilja uppdatera mer!=)

Soft på balkongen

Natten till Söndag...
Jag vaknade mitt i natten av att Angelica springer runt som en virrig höna inne på hotellrummet fram o tillbaka..
Hon ryckte o slet i garderobs dörrarna o gardinen.
C - va fan håller du på med Angelica??
A - Meeh.. Jag letar efter mitt lakan!!!
C - Ja men vad gör du där??
A - Ja men jag letar ju efter mitt lakan!! Jag hängde det ju ute på balkongen!!
C - haha Men Angelica.. Vi har ju ingen balkong.. *asg*
A - Meehn, joo de har vi!! Ja la de ju där ute, jag vet väl vart jag la de!!
Jag forsatte o skratta o undra va fan hon höll på med, då låg hennes lakan i sängen, där lakan ska ligga...
Hon hittade ju lakanet där o ryckte tag i det o la sig ner.
Ja frågade om hon prata i sömnen men de gjorde hon ju absolut inte, hon typ idiotförklarade mig med tonen!
Haha sen sa jag men angelica vi har ju ingen balkong då sa hon nee de vet jag väl..

Sen efter några minuters tystnad säger hon: Men jag vet ju att jag la det ute på balkongen..

hahaha så jävla kul fyfan vilken natt=))

------------------------------------------------------------------------------
Nu sitter vi ute på balkongen, ja inte den som vi inte hade utan den vi har nu, nere i Kerala nånstanns. Imorgon ska vi till stranden för första gången! Vi längtar efter att sätta på oss våra nya fina bikinisar o bli lite bruuuuna=))
Kommer nog mer bilder imorgon.

Hade fint allihopa.
Måste slänga in en bild på min älskade Galadriel som inte längre finns med oss här nere på jorden.

Det gör ont i mitt hjärta men jag vet att du har det bättre nu<3




//Cindy o Angelica


Första inlägget!

Vet att ni har väntat som tusan på att vi ska uppdatera, det har varit lite hur som helst de här med internet men nu har vi hittat här på vårat hostel.
Har inte skitmkt tid o skriva för vi vill hinna lägga upp så mkt bilder vi kan, en bild säger ju som sagt mer en tusen ord?=)

Skriver lite smått bland bilderna, kan hända att det blir flera inlägg med bilder oxå, men de får duga=)

På Arlanda :)

Flyget från Moskva till Indien var lite lyxigt ;)

När vi kom fram till vårat random hostel i New Delhi fick vi sova på golvet i datasalen!
Vi var vid ett monument i New Delhi för dom soldater som dog under 2:a världskriget.

Woops vilket fint hotell vi hamna på!

Finaste Taj Mahal!

Vi framför Taj Mahal!!

Taj Mahal igen, kan ni fatta att VI små dorisarna från Degerfors har stått här! =) otroligt..

Angelica vid Taj Mahal :)

Cindy vid Taj Mahal :)

Här ser ni då en nyvaken Angelica, som har vaknat upp efter en förvirrande natt, mer om det senare hehe ;)

Här är vi vid röda fortet i Agra:)

En 48 timmars lång tågresa var inte o leka med... blää på de säger vi.

Ofräscha var vi minsann!!


Men kul hade vi!!:D

hahahahaha, vi skäms........

Angelica: MAMMA vad ska jag göra?? Du gav oss bara något mot slapphet, inte mot uppsvullnad...

Men vi hittade lösningen.. MINTTU!!!


Hoppas ni har de bra där hemma, Puss o Kram // Cindy och Angelica


RSS 2.0